Bio .

Publicerat: 2010-04-11 | 19:57:19 i Mina tips :)








I love you Philip Morris :

Denna filmen var väldigt komisk och bjöd på många fula skratt i salongen. Men den hade absolut ingen handling och var allmänt dålig men ända bra. Filmen är nästan helt klart värd att se, men bara en gång.

♥♥ av 5 Hjärtan





















Alice in the Wonderland:
Filmen var bra gjord och hade ju en bra handling. Skådespelarna var mycket bra och Johnny depp gjorde sin roll som "Hattmakaren" Mycket bra. Putte tyckte filmen var mycket bra men till skillnad från mig så hade han ju sett den tecknade alice i underlandet så det kanske gjorde mycket. Jag anser att filmen var bra men föll inte mig i smaken.
Den får 3 av 5 Hattar :)

Veckans Måste !

Publicerat: 2010-04-11 | 19:48:21 i Mina tips :)

Ett par Converse all star är ju helt klart veckans måste. Dessa hittar du på nästan alla skobutiker och kostar runt 1400kr - 1600kr. Men sedan kan du även i många butiker köpa kopian av skorna för c.a 500kr - 600kr :)

Shoppa loss ;)


Whatever !

Publicerat: 2010-04-11 | 19:45:43 i Hemma bra men borta bäst
Fan vad jag typ är sur för att jag släppt det här med bloggen. lovar att verkligen komma igång med den igen ! Sitter nu hos farmor och kör lite bdb och blogg. Har varit en helt okej vecka denna veckan, va skönt att komma bort en stund måste jag säga. Imöra bär det av hemmåt igen, ska bli skönt att komma hem även om jag inte varit borta sså länge. Bussen hem är ju därimot inte lika kul. Men tur är ju att jag har älsklingen med mig så att jag slipper åka själv :)

Blekinge !

Publicerat: 2010-04-06 | 13:23:55 i Hemma bra men borta bäst
Nu sitter jag och älskligen på bussen på väg ner till blekinge för att hälsa på farmor och roland ! sitter just nu på bussen mellan karlstad och Jönköping och har drygt 2 å en halv timme kvar till jönköping. Får bli en fika när vi kommer fram. Ska vänta i jönköping i nästan 2 timmar sen ska vi åka vidare till Växjö där vi blir hämtade så blir en stund i bil med innan vi är framme, men men det är tur att det finns musik och ngt som heter sova en stund :). Hörs när vi är i Jönköping , pusshej :*

RSS 2.0