Dagens lunch......... Såhär såg dagens lun...

Publicerat: 2011-05-30 | 13:58:54 i Allmänt

foto0311 (MMS)

Dagens lunch......... Såhär såg dagens lunch ut för mig och kostade 15 kr ute på torget, sen 2 pannkakor till det, mumms! Och så klart, en mellan latte ;)


Smile..

Publicerat: 2011-05-27 | 00:28:30 i Party !



Jaa då vare tordag och jag har nästan allting klart inför imöra, känns bra!
Men av någon anledning e jag inte taggad för 5 öre just nu, men va fan det kommer la :)
Imöra åker jag te Bengtsfors igen och gör mejj redo för Bunker på lördag, det ska bli grymt kuligt!
Ska träffa jocke imöra med, längtar! Saknar honom jävligt mkt så det e guld värt! ♥
Sen Marie med så klart, min lilla knas mupp, å förhoppningsvis jonas en sväng oxå :)
Sen ska jag ju även få träffa pluttis igen, som jag oxå har saknar sjukt jävla mkt så aah ska helt enkelt få träffa dom bästa under samma helg , underbart!

Nee nu ska jag ta å dejta natten, har lite å göra tidigt imöra innan jag beger mig te Åhléns ;D

xoxo


Man bara måste ju älska att försova sig......

Publicerat: 2011-05-25 | 10:16:11 i Allmänt

Man bara måste ju älska att försova sig..... Aah jag hade lite tur imorse iaf så jag vaknade bara lite senare än jag skulle så fick stressa lite när jag klev upp bara men men lätt hänt :). Drömde världens jävla mardröm inatt å det kändes som den pågick hela natten, det va helt sjukt lella jag vaknade ju helt förskräckt va fan :o nu ska jag börja min dag, blir jobba te 16.00 sen står nog sola på dagens schema tror jag och även fixa ögonbrynen :) köpa hårspray skulle jag behöva göra innan helgen oxå ju, hmm.. Aja har en dag till på mig, tur är väl det ;)


Jani, inte lätt när man bli bjuden på fika...

Publicerat: 2011-05-24 | 19:08:06 i Allmänt

foto0297 (MMS)

Jani, inte lätt när man bli bjuden på fika faktiskt, mumma ! ;)


Livet är helt enkelt som en jävla sten, ia...

Publicerat: 2011-05-24 | 17:06:00 i Allmänt

Livet är helt enkelt som en jävla sten, iaf enligt mig.. Har precis druckit en kopp kaffe, göttans! Varit och beställd ID-kort har jag oxå gjort idag så får hoppas det kommer om några dagar :).. Nu tror jag dusch står på schemat, funderar på om jag skulle passa på att färga håret idag med, kanske färga ögonbrynen med när jag ändå håller på kanske? En ansiktsmask på det vore ju inte fel heller, måla naglarna skulle jag behöva oxå, låter som det blir en riktigt pyssla om sig själv kväll idag, myyys på det :)


Äntligen lunch, mat eller inte mat? Det är...

Publicerat: 2011-05-24 | 12:24:53 i Allmänt

Äntligen lunch, mat eller inte mat? Det är frågan.. Nu har vi lunch och min lunch idag består av filmjölk med jordgubbar, mumms! Usch före lunchen hände en grejj, det kommer er tre utländska killar i affären och dom står och kollar på parfymerna och pratar en masssa sen när dom ska gå så säger den ena "tror du? Vi svartskallar får fan inte jobb på ett ställe som det här" och den andra killen säger "jo det kan vi visst få" då säger han första "nej, den e sånna som hon som får jobb här" och kollar jätte konstigt på mig.. Av någon anledning så tog jag faktiskt väldigt illa upp, ja mena va fan slänga ur sig en sån kommentar för? Trött jag blir på folk asså..


Man bara måste ju älska morgon läsningen i...

Publicerat: 2011-05-24 | 10:06:20 i Allmänt

foto0295 (MMS)

Man bara måste ju älska morgon läsningen i personalrummet.. ;)


Back to work.. Nu sitter jag på den kära ...

Publicerat: 2011-05-24 | 09:25:16 i Allmänt

Back to work.. Nu sitter jag på den kära stadsbussen på väg in te stan för att göra ännu en dag på åhlens. Är lite små trött faktiskt, hade svårt att somna igår men inget man kan göra, får dricka lite kaffe innan min dag startar vid 10 :) Sitta å trängas på bussen måste jag göra oxå eftersom hela jävla dagiset skulle med bussen idag, kul för oss som ska te jobb/skola å behöva stå upp i bussen och inte nog med det, behöva lyssna på detta lixom.. Tur jag har musik i öronen säger jag ju bara!! Men men får helt enkelt bita ihop och kämpa sig igenom denna dagen med, DHW på tv ikväll ju så har iaf nånting att se fram emot :D xoxo


Dagen idag.. Dagen i dag är en märklig dag...

Publicerat: 2011-05-24 | 08:46:09 i Allmänt

Dagen idag.. Dagen i dag är en märklig dag. Den är din! Dagen igår föll ur dina händer, den kan inte få annat innehåll än du redan gett den. Dagen imorgon har du inte fått något löfte om. Men dagen idag har du, det är det enda du kan vara säker på. Du kan fylla den med vad du vill. Använd dig av det. Idag kan du glädja en människa. Idag kan du hjälpa en annan. Idag kan du leva så att kanske någon ikväll kan tacka gud för att du finns till. Dagen idag är en betydelsefull dag, den är din!


Har precis lagt mig i sängen typ, tvättat ...

Publicerat: 2011-05-24 | 00:10:27 i Allmänt

Har precis lagt mig i sängen typ, tvättat bort sminket, smörjt in kroppen, vägt mig och borstat tänderna! Eftersom att jag e så jävla lat så ligger jag och även ikväll kollar på "en riddares historia" e väl 3e eller 4e gången nu eftersom att jag inte orkar byta film eller byta bak tv'n och koppla in boxen ist, jag vet jag har ju erkänt att jag är lat (a).. Känner inte direkt för att sova egentligen men vad har man att välja på? Ingenting nej precis! Aja sov så gott alla charmtröll :D


Försöker finna styrkan att kämpa mot mig själv.

Publicerat: 2011-05-23 | 22:41:11 i Allmänt


Jaa, jag står återigen på vågen och är inte nöjd med det jag ser..
Mitt mål denna gången är minus 10 kg, jag har inte kommit långt men en bit på väg, har gått ner 3-4 kg än så länge så jag har en bra bit kvar för att säga så, men det känns bra att det faktiskt går neråt nu iaf. Å när jag har gått ner mina kilo så ska jag kämpa för att inte gå upp dom igen kan jag lova för nu ere slut på "extrakilon" dom har ingenting på min kropp att göra asså! Det e verkligen jätte svårt för mig att gå ner i vikt men ja kämpar som en idiot för att få se resultat så jag hoppas på att kunna vara nöjd med mig själv innan sommaren är slut!


FUCK THE PAIN !

Publicerat: 2011-05-23 | 22:19:32 i Allmänt

Jag har absolut inget vettigt att säga er idag om jag ska vara ärlig, denna dag har varit extremt enformig och jag är extremt jävla trött..

Jag har en sådär konstig alltärfelkänsla typ, jag e hungrig men jag vill inte äta, jag e trött men jag vill inte sova, jag har ont men jag vill inte göra nått åt det, jag är röksugen men jag vill inte röka, jag vill inte gå upp i morgon men jag vill inte stanna hemma.. Aah ni förstår nog vad jag menar, jobbigt som fan ere! Men antar att det e för att jag bara e trött å grinig typ.

Å just nu har jag så tråkigt så att ja sitter och splear nördiga facebook spel, snacka om att sjunka lågt asså..
Sitter å tänker på *****, å hoppas att han tänker lite på mejj med, saknar honom faktiskt lite även fast jag såg honom senast igår :o hihi va fjollig jag känner mig :O haha!

Aja för övrigt så taggar jag helgen ska jag lova, taggar sönder typ så när lördag kommer då fan blire party asså :D
Har allting fixat inför helgen nu, superskönt ere faktiskt :) så aah nu ere bara att vänta på att det blir fredag så det e dags att sätta sig på bussen å åka till lilla hålan å sen ere bara några timmar kvar, UNDERBART! Men vet nån som inte kommer tycka om att jag e ute å festar, stackarn! Tur för'n att jag tycker så bra om honom :D haha.

NEj men vettni va? Nu ska jag steka mig lite potatis tror jag å feta i mig fasten ja egentligen inte får äta nu men *shhh* vi låtsas som att det inte har hänt ;) hihi!

Puss på er :*


Publicerat: 2011-05-22 | 22:20:54 i Älsklingarna <3



♥ ***** ♥


Is this love that I'm feeling ?

Publicerat: 2011-05-22 | 20:43:17 i Dagens

Hej igen bloggen!
Nu är jag tillbaka med ännu ett inlägg för att ni ska ha något meningslöst att läsa ;) haha.

Ja jag får väll berätta lite kort om min helg antar jag :)

I fredags jobbade jag som vanligt, efter jobbet gick jag på stan en stund med Felicia å en vän till henne, efter det åkte jag hem och bytte om och gjorde mig i ordning sen åkte jag in till stan igen och gick på bio med Josefine, fick bli "fast five", måste säga att filmen va riktigt jävla bra jag blev inte alls besviken så det va tummen upp för den !! Jag va la hemma nån gång på natten sen å då blev det äta sen direkt i säng faktiskt..



5 av 5 popcorn, helt klart! :D

Lördag vaknar jag av att mamma väcker mig och sägeer att det finns kaffe å nybakat bröd nere så tvingade upp mig själv för att äta, sen åkte vi in till stan och handlade lite saker och mat, fick köpt mig en ny klänning, en tavla, ett wii spel, hårfärg, 6 kaffe latte muggar, nya skor, ett par örhängen och något mer :) sen blev det en jävla massa mat :D
På eftermiddagen blev det lugnt, drack lite öl å lyssnade på härlig musik, på kvällen åkte jag hem till söötisen själv, det blev en massa cola, sen film, massage, mys å sen sova nångång vid 3-4 inpå natten, så söt när han sover! :*


4 av 5 popcorn!

Å Söndag, åkte hem vid 11 tiden idag tror jag, kom hem käkade å sen la jag mig å tittade på film, somnade, vaknade , kollade på en film med mamma å janne å nu ska vi snart se en film som går på tv'n. Sen blir det nog en kopp te och ta natta efter det tror jag, en ny dag väntar imöra ;D


Somnade till filmen, men den e bra! 5 av 5 popcorn!





Helt okej film, eller rätt bra faktiskt! 4 av 5 popcorn!



Ska kolla på denna kl 9 på kanal 4, hoppas att den är bra :)


Baby baby baby..

Publicerat: 2011-05-18 | 22:53:52 i Allmänt
YES , jag är tillbaka i örebro igen, underbart att va hemma!
Men har haft en bra helg/vecka i årjäng, gjort mina första dagar på nya joooobbet och grejjsat lite inför sommaren, gjort bort mig ordentligt, gjort något dumt, haft kul, varit nykter, käkat kinamat, träffat fölk, ah helt enkelt en ganska händelserik vistelse i lilla årjäng! Men nu ska jag ta natta, tillbaka te Åhléns imöra så natta på er :*
 

RSS 2.0