Söndag :D

Publicerat: 2010-01-31 | 17:43:27 i Allmänt
Min Söndag:
  • Vakna
  • Städa
  • Fixade till mig
  • Jag å Älsk åkte med krille hem till älsklingen
  • Middag hos "mormor å morfar"
  • Hem te Älskling , bloggen nu
  • Snart blire myyyys rästen av kvällen :D
Hihi Puss på det säger jag bara :) Hörs igen imöra efter skolan, om vi inte ses där ;)

Boys boys boys.

Publicerat: 2010-01-30 | 14:15:08 i Allmänt

 

Här sittar jag igen, vid denna förbannade datorn, ur högtalarna kommer Erik Grönwall med Show must go on och i andra fliken har jag Piratebay. Sitter nu och äter torkade banan chips å dricker hallondricka, stort mumms! Putte och krille är iväg i backen och åker skidor just nu hoppas dom kommer tillbaka för början ha riktigt tråkigt här hemma :(. Men antar att jag får ta och hitta på något i en stund så att tiden går lite fortare iaf :) Pusshej så länge :*

Bu !

Publicerat: 2010-01-30 | 13:58:30 i Mina tips :)

Såg på denna film igår.

Måste säga att jag är riktigt besviken. Det var ingen bra skräckfilm, den va överdriven och overklig! Nej ingen film jag vill förslå till er. Den får 1 av 5 pumpor :(


ChillPill

Publicerat: 2010-01-29 | 22:54:55 i Allmänt


Tja,
har precis kommit in har varit ute å åkt med min syster å hennes kille, skulle bara ut till parkeringen men vi blev  borta i 1,5 timme xD va ganska chill :D
nu blir d popcorn, 3 olika chips påsar å dricka HaHa, snacka om att feta sig asså.
Blir en rysare idag som vi hyrde på statiol, trick or treat heter den, hoppas den är bra!
Imöra går fortsättningen på jag vet va du gjorde föra sommaren på tv´4 ! så blir å se på den imöra :)

Putte som bloggar !

Inget snack om saken.

Publicerat: 2010-01-29 | 15:08:12 i Allmänt

Nu tror jag helt att jag konstanter att skolan suger. Och att sitta på skolan och vänta på bussen suger ju verkligen ännu mer om jag sla vara ärlig. Blev 5kamp på skolan idag, va där en timme sen drog jag ner igen så klunken fick komma och möta mig eftersom Jezica skulle vara envis och stanna kvar:S. Va ingen bra dag att vara ute på, va kallt som fan, trodde typ jag skylle frysa ihjäl. Va fna så kallt att mina Jeans frös fast i träbänken när vi satt å käkade, helt stört. Sen blev det bara att sitta här på skolan å tjöta med folket som vanligt, men vid halv 3 Så va dom så snälla och åkte hem så satt här å dryga å väntade på Putte som nu har kommit. Nu ska vi sitta här på skolan och vänta på bussen i typ 2 timmar till eller ngt, skit kul menar jag, fy fan. VILL HEM !


sure ?

Publicerat: 2010-01-28 | 22:09:44 i Allmänt
Har just varit med mamma på konsum och ica och OKQ8, blev att köpa mat till imöra eftersom vi ska vara ute hela dagen imöra som några jävla töntar typ kommer säkert suga hur hårt som hellst. Blir nog att lägga sig tidigt idag så att jag orkar upp imöra, men måste ju bara kolla klart på filmen först (american pie , the wedding) Så jävla dålig att den e bra, haha :D

Why al this bullshit ?

Publicerat: 2010-01-28 | 21:18:40 i Allmänt
Asså vad är det egentligen med tjejer och skitsnack?
Kommer tjejer verkligen aldrig växa ifrån det där med skitsnack, att man säger allt bakom ryggen på folk ist för att säga det till den personen lixom? Jag känner att det är en jävla massa skitsnack i min omkret nu, känns som att precis alla pratar skit om alla, och så fort man vänder ryggen till eller inte är där så börjar dom prata skit det första dom gör, och inte direkt om seriösa saker utan verkligen om fjolliga saker som frisyr, kläder, skor allt sånt där. Jag menar är det där inte lite omoget nu eller? Jag vet inte direkt vilken ålder det är normalt att sluta med sånt men vet ju iaf många som inte gjort det.

Jag e patetisk !

Publicerat: 2010-01-28 | 19:07:19 i Allmänt


Jag har inte bloggat på flera dagar å nu känner jag mig jätte hemsk för att jag inte har gjort det. Vet inte riktigt vad det har varit med mig men har inte haft orken att sätta mig vid datorn och blogga bara, jag e helt enkelt patetisk. Iaf har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, har varit på sjukhuset och kollat upp både kramperna och hälen. För kramperna fick jag bara värktabletter men för inflamationen i hälsenan blev det antiiflamations skit, värktabletter och sjukgymnastik. Får hoppas att detta kommer hjälpa nu för har verkligen jätte ont i hälen varje dag, kan knappt gå till bussen på morgonen. Eftersom jag va på sjukhuet i måndags så blev jag hemma från skolan och låg mest och sov hela dagen. På tisdagen var jag ledig, men gick allt upp ändå, sen blev det upp till årjäng och till banken eftet det så blev det sjukhuset och ta blodprov, va jätte hemskt trodde typ jag skulle dö. Men iaf när jag hade varit där sån blev det bussen en sväng till skolan fasten jag va ledig. Så åkte dit en sväng och va litte social mot folket, sen blev det bussen hem igen och bara slappa.

Onsdag igår blev skolan, hade frisör lektion, men satt mest och va social för vi gjorde ändå iingenting. Fick även tjata jocke till skolan så jag kunde säga grattis till honom eftersom han fyllde 18, så tillslut kom han allt till skolan, va allt kul :). Efter skolan blev det hem som vanligt nu för tiden och softade bara, somnade vid 8 typ och vaknade igen vid 10, efter det va det kört. Kunde ju verkligen inte sova efter det igår, så det slutade med att jag somnade halv 5 i morse. Och inte nog med det jag hade världens konstigaste dröm haha tänker inte ens berätta om den, kan ju faktiskt vara småttingar som läser min blogg haha :).

Dagen idag började halv 7 i morse, blev att kliva upp och göraa mig lite i ordning. Efter det blev det en snabb frukost innan jag sprang ner till bussen som va försenad , igen, suck! Kom iaf till skolan efter mycket om och men sedan blev det ha klassråd efter det svenska sen massa skit ja ni vet hur det är :) Iaf blev en massa mas på skolan idag men har faktiskt varit en ganska bra dag så!

Nu ska jag ta och kolla lite tv iaf så hörs snart, pysshej :D

Don't do this to me..

Publicerat: 2010-01-25 | 11:03:26 i Allmänt

You know i like you, so why al this pain...?
Don't do this to me, i can't take it anymore.
I want you , you know that..

You are in my mind..

Publicerat: 2010-01-25 | 10:52:08 i Allmänt
Jag står verkligen inför 2 val , 3 personer 2 val..

Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska lösa detta, vilket som blir bäst för mejj eller någon annan. Jag vet inte vad som är rätt och fel, vad som kommer kännas rätt efter och vad som kommer kännas helt fel... Just nu vet jag ingenting. Jag måste verkligen tänka på det här, på vad som är bäst..


You make me feel speciell..

Publicerat: 2010-01-25 | 10:43:38 i Allmänt

Blev upp tidigt idag och bussen te årjäng, blev direkt upp till sjukhuset och sitta där och vänta, Gick ganska bra slutade med återbesök imöra för 7 eller 8 prover, värktabletter, antiinflamation skit i 2 veckor och så ska jag börja gå på sjukgymnastik. Sååå jätte kul, eller inte.. Blir iaf ingen skola för mej varken idag eller imöra, så får se om jag drar dit på onsdag..





Godnatt (zzzz)

Publicerat: 2010-01-21 | 23:46:17 i Allmänt
Nu får det bli sängen faktiskt fast klockan bara är 12, men ska upp redan klockan 6 imöra och duscha å sen göra mig  i ordning för skolan. Sen blir det hem å myyyys , längtar !

Dagens låt :)

Publicerat: 2010-01-21 | 20:36:29 i Dagens
Låten alla bara måste höra asså, den e så bra. Helt klart underbar att lyssna på när man e sleten :)


Just Naked !

Publicerat: 2010-01-21 | 13:33:43 i Allmänt



Detta ska vi åka på 2 mars med Våran frisör lärare :) Ska bli skit kul och få göra det. Längtar som fan kan jag ju säga :)


Hej igen :)

Publicerat: 2010-01-21 | 13:12:09 i Allmänt
Sitter nu i datasalen och har data på skolan, inte så jätte kul men det duger. Blev hos patrik igår dfr jag inte blogga nånting igår så ni vet :). Idag vet jag inte vad det blir, har matte efter detta sen slutar jag så blir nog bara hem och dega efter det tror jag, feta mig lite med, haha. Är fredag imöra, längtar som fan ! Ska bli så jävla skönt med helg så det e ju inte sant. Helgen ska väl spenderas med Patrik eftersom mamma ska till örebro så blir att ta det lugnt. Hörs sen ! ¨

Pysshej

RSS 2.0