I love you.

Publicerat: 2010-11-28 | 12:06:38 i Allmänt


Har spenderat en hel helg hos mamma med älskling , har varit helt underbart.
Nu blir det snart kalas för syrran sen blir det hemfärd för våran del , buss buss å mera buss , fy fan va segt ! Men det ska ändå bli skönt att komma hem igen för å säga det så, har allt börjat sakna min lilla lägenhet, skola imöra med , så inte roligt men men man får väl stå ut med det med ett tag till , tur att det snart är lov iaf ! nu fåre bli dushen sen göra sig i ordning , hare bra.

pöss

.

Publicerat: 2010-11-20 | 03:06:31 i Allmänt
Godnatt .


Hmm , beslutsångest

Publicerat: 2010-11-19 | 11:15:11 i Allmänt
Sitter och kollar på kläder och insåg just att ja inte har hittat min nyårs klänning än , hemskt ! Så har börjat kolla runt lite men har beslutsångest!








Hjäääääälp..?

veckans ge mig .

Publicerat: 2010-11-19 | 11:12:31 i Mina tips :)

Skinnjacka från Missäy , ge meeeeejj !!


Linne från Gina , AAAAAAAAAAAAH :O



Bh:ar + Nattlinne vill haaaaa !

Godnatt :)

Publicerat: 2010-11-05 | 23:49:34 i Allmänt

Jag och datorn får väl då säga godnatt tills imorgon då jag lovar att blogga om allt jag fyndat ! Ha det bra så länge så höres vi !

xoxo Frogshit

SUPRISE :D

Publicerat: 2010-11-05 | 23:47:09 i Hemma bra men borta bäst
Haha det e helt sjukt , vi satt och åt tacos förut hela familjen det va jätte mysigt å så, sen precis innan vi käkat klart så börjar mamma driva med mig om att vi ska åka iväg klockan 2 inatt så att jag måste va pigg och klar då å jag lixom bara jo visst jätte kul mamma, å hon bara jo men vi ska till ullared mitt i natten :D Å en annan som vanligt tänkte ju jo tjena sluta driv med mig , å då säger hon nej jag bara driver med dig vi ska ingen stans. Sen efter 5 min då börjar hon igen å säger att hon bara skojan , sen en 3e gång då säger hon att hon har bokat biljetter till ullared klockan 2 inatt går bussen å jag ska få 1000 kr av henne bla bla bla , å jag tror fan inte på henne då ., men visst fan kommer människan ut med papper om resan och visar att vi ska åka att hon har 2 platser i bussen , Fy fan man bara måste ju älska sin mamma i såna här lägen :D

Redo för att åka :


Rese Outfiten :
Pälsväst
Tröja från gina tricot
jeans tights från Vero moda
Ljusa uggs



Bio - Dumma mej!

Publicerat: 2010-11-04 | 17:36:41 i Mina tips :)

 

Var och såg den omtalade filmen "dumma mej" på bio idag med syster. Måste säga att filmen va riktigt bra, egentligen så va väl handlingen ganska dålig men ändå hade dom lyckats med filmen. Dom gula tjommarna e ju helt klart bäst !

Den handlar om en "ond forskare/skurk" som vill vara den värsta. En dag från ingenstans kommer det en kille och gör mästerbrottet , han stjäl en pyramid och byter ut den mot en uppblåsbar bla bla bla, å då måste han ju självklart vara värre så hans plan är att stjäla månen. För att göra detta så måste han ta sig in i huset som skurken han "tävlar" mot och sno krympmaskinen så han kan förminska månen. Hans lösning till detta blir att adoptera 3 hemlösa flickor som säljer kakor för att ta sig in och sedan lämna tillbaka dom, men det blir inte riktigt som han tänkt sig..

Filmen får 3,5 kakor av 5 , helt klart sevärd !

Shoppat mer :)

Publicerat: 2010-11-04 | 17:28:17 i Dagens
Va ju som sagt även på stan idag fast denna gånger med syster , och hittade även saker idag :D



Köpte mig en halsduk med luva som på bilden.
Lindex - 199kr



Sen även ett par ljusa uggs Halvlåga :)
Dinsko 299kr

Köpte även en julklapp till mamma, åt på donken och va på bio :) Så gick allt lite pengar idag med :P

Shoppat ! (:

Publicerat: 2010-11-04 | 17:25:13 i Dagens
Varit på stan 2 dagar i rad nu och fått spenderat litte pengar , enormt härligt !

Igår va jag på stan med mammsen och åt på kinan och satt å pratade sen gick vi i lite affärer och jag lyckades självklart hitta något jag ville ha :D


Piercing 99kr



En vit pälsväst , hittade ingen bra bild så tog en helt random bild :P


Lösögonkransar ca. 80 kr



Sen även en mini hårspray , 20 kr :)

Sorry,

Publicerat: 2010-11-04 | 09:36:57 i Dagens
Torsdag.



Sorry att jag bloggade så lite igår men ska ta ikapp det idag , jag lovar !
Är nu färdig , ska strax gå ner till bussen med syrran och ta oss en sväng in te stan, ska bli härligt ! :)
höres snart.

xoxo

veckans ge mig .

Publicerat: 2010-11-04 | 03:07:48 i Mina tips :)


ÅÅåååh iiii waaant iiiiiit soooooooooo baaaaaaad...

the reason is you..

Publicerat: 2010-11-02 | 22:49:53 i Allmänt
Min låt till dig idag..


Förvirrad..

Publicerat: 2010-11-02 | 22:38:31 i Älsklingarna <3
Ännu en gång sitter man här, låtsas som man inte bryr sig medans tårarna rullar ner för ens kind.. Man säger inget för man vägrar inse att man är svag , man vägrar visa att man är sårbar.

Vad kan jag säga ? Jag älskar dig, jag älskar dig mer än du förstår.. Jag älskar dig mer än jag själv kan hantera. Jag försöker vara bra , jag försöker räcka till för allt jag vill är att vara bra nog åt dej , vilket jag aldrig kommer vara. Det känns som att det spelar ingen roll vad jag gör , jag kommer alltid vara fel. Men det värsta är att jag kommer aldrig vara henne , jag kommer aldrig kunna fylla den platsen hon hade i ditt hjärta , du kan säga att jag är bättre än henne m.m men du kommer ändå aldrig älska mig som du älskade henne. Det är helt klart förståligt , men ibland även väldigt jobbigt. Jag är så rädd att förlora dig igen , jag menar varför skulle jag inte kunna det ? Varför skulle du inte kunna dissa mig för henne en gång till ? Visst du har känslor för mig nu, men det hade du även då , ändå gjorde du det.. För första gången är jag rädd för att förlora honom, för första gången är det inte jag som skiter i vilket å han skulle göra allt för att ha mig kvar, denna gången är jag rädd.. Rädd för att bli ensam kvar, för att bli lämnad utan dig, ännu mer för att bli lämnad för henne.. Du säger att jag klagar men ja kan säga att det är inte meningen att klaga på dig , du är verkligen perfekt, du har verkligen allt.. Jag gör fel hela tiden, å vill verkligen inte vara ensam om det, jag känner mig så hemsk som behandlar dig såhär, du förstjänar så mycket bättre än mig det vet både du och jag. Du förtjänar en tjej som verkligen kan visa att hon älskar dig , en tjej som vet hur hon vill ha det och vad hon håller på med. Du förtjänar en tjej som har ordning på sitt liv, som inte ger dig mer problem eller dissar dig när du behöver henne som mest.. Jag har verkligen varit ett svin mot dig jag inser det, dessa dagarna har verkligen fått mig att inse saker.. Jag vet nu hur jävla mycket jag älskar dig å hur mycket jag behöver dig, men jag har även insett hur lite det behövs för att det ska brista mellan oss, det är alldeles för lite.. så aah..
Allt jag har å säga till dig är förlåt , förlåt för att jag inte är perfekt, förlåt för att jag sårat dig, å förlåt för att jag kom in i ditt liv.. Förlåt älskling, du va mitt allt....

old pic.

Publicerat: 2010-11-02 | 21:00:11 i Dagens

Feliiiiiix !

Publicerat: 2010-11-02 | 20:57:34 i Älsklingarna <3
Hittade en bild på världens sötaste kille , min kusin FELIX :D


RSS 2.0